Med «personopplysninger» mener vi enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Vi ber deg derfor om å lese denne informasjonen. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Vi bruker informasjonskapsler på nettsidene for at besøksstatistikken vår skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider. En cookie (informasjonskapsel) er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av sidene du besøker. Informasjonen i en cookie er ikke tilgjengelig for andre sider.

Ingen personlige opplysninger lagres eller videresendes ved bruk av skjema på dette nettstedet.

Informasjonskapsler

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å samle inn informasjon om antall besøk på våre nettsider. Vi bruker denne informasjonen til å analysere bruken av nettstedet og for å forbedre kvaliteten på sidene. Informasjonen inneholder ikke identifiserbare personlige opplysninger. Det er kun Stavanger kommune og våre samarbeidspartnere/leverandører som arbeider med nettsiden som har tilgang til analyseverktøyet. Mer om personvern hos Google.

For brukere som ikke ønsker å dele denne type anonyme data med oss, kan lenken under benyttes. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout